Despre noi

Clinica Estederm Bucuresti ia nastere datorita dorintei specialistilor care vor exersa aici.

La baza infiintarii si a conducerii acestei clinici stau trei idei puternice:

  • prima noastra sarcina este sa va aducem cele mai bune servicii de ingrijire medicala: competenta si  experienta medicilor de la Clinica Vascul Arte reprezinta cea mai buna garantie  in acest sens.

Ne gandim sa va aducem mult mai mult:

  • Un concept arhitectural, o atentie deosebita indreptata  catre primirea si servirea dumneavoastra.
  • Un personal extrem de atent, pentru a va oferi o sedere cat mai agreabila posibil la Clinica  Estederm.
  • O munca exceptionala de echipa, in care fiecare pion isi joaca rolul cu un singur scop: sanatatea  dumneavoastra. Serviciile medicale, paramedicale, serviciile de curatenie si  igiena si echipa de management a centrului formeaza un grup unitar ce contribuie la bunastarea sanatatii dumneavoastra.

Calitatea maxima este “numitorul comun” al tuturor serviciilor de care veti beneficia la  Clinica Estederm. In acest sens, am implementat un sistem de calitate a carui scop final este excelenta in servicii.

Ne dorim in permanenta sa amelioram serviciile oferite pacientilor, iar remarcile dumneavoastra  ne vor permite mereu sa optimizam calitatea perfectionista a serviciilor noastre.

Alegand sa fiti pacientul nostru  va veti bucura de o relatie de incredere intre pacient, doctor si Centrul in sine, iar acest lucru este un specific al excelentei pe care noi o revendicam.